google41666500038b5476.html

Bli grasrotandelgiver

Hvis du benytter Norsk Tipping sine pengespill, så kan du støtte lokalradioen ved å knytte deg til Grasrotandelen. Logg deg inn på nettsidene til Norsk Tipping og registrer deg ved å søke på Mediagruppen Vestfold, eller si fra når du leverer tipping eller spiller hos en kommisjonær, at du vil knyttes til Grasrotandelen.

Be de da om å koble dette til Mediagruppen Vestfold. På denne måten støtter du oss økonomisk UTEN at det koster deg noe ekstra. Nå skal ikke vi oppfordre til pengespill, men hvis du alikevel tipper, så hvorfor ikke la noe av tippeinnsatsen gå til lokalradioen?

Om du tenker at du heller vil støtte lokalradioen i stedet for å tippe, så klikker du på ”Gave” og gir din pengestøtte der.


Hva er grasrotandelen?

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 % av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 % av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. 


Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Hvordan kan jeg bli grasrotgiver?

Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en av våre kommisjonærer eller logge deg inn på nettsiden vår. Du kan søke på grasrotmottakere 
her. Søk opp ønsket grasrotmottaker og velg "tilknytt". Du kan når som helst bytte grasrotmottaker.

web-master:   geiroy@me.com © Øynes Konsult 2012